TIME-productie 2016

 

1612 Whatsinthesoup (72)What is in the Soup?

Wat is je eigen specifieke recept voor je kunstenaarschap? De nieuwe lichting TIMErs onderzoekt de ingrediënten van het maakproces. Het resultaat van de soep zien we do 22 dec bij TIME, met vooraf en toe!

TIMErs leren in de kunst van het niet-weten. De TIME-docenten vragen zich af: hoe kunnen we géén les geven en toch kennis overdragen? Zonder theorie, wel praktijk, instant acting and composing, wat in het moment gebeurt, tussen de bedrijven door, of tussen de verdiepingen op de trap.

——————————————————

TIME 2016 (2)T.I.M.E. studeert af met TIME-slot eindexamenfestival
Twee maanden lang hebben de masters tijd om hun meesterproef voor te bereiden. Het eindexamenfestival vond plaats in (samenwerking met) de Leidse Schouwburg op vr 17 & za 18 juni.
De oudste schouwburg van Nederland steunt de jongste generatie muziektheatermakers.
De verschillende ruimtes in het historische pand zijn verkend, het spel kan gaan beginnen.

Klik op de link voor fotoverslag of videoregistratie.

——————————————————————


_MG_6554T.I.M.E. in bedrijf
De TIMErs werken ruim een maand in een bedrijf op de werkvloer in het ritme van het werk.
De bedrijven zijn zeer divers: een molen in Oud Ade, een smederij in Amsterdam, Turntoo van Thomas Rau, de Architekten Cie., het textiellab in Tilburg, een revalidatiecentrum in Rijnsburg, BioScience Leiden. De werkzaamheden van de TIMErs zijn ook zeer divers en ongekend voor jonge podiumkunstenaars.
Woensdag 6 april volgt een Veenproef  (avondvullend programma met hapje/drankje, acts en gastsprekers) over de oogst van TIME in bedrijf.