Masters 2012-14

1401 Theatraal Concert 074De tweede TIME-lichting is gestart in september 2012, afgestudeerd in 2014:

 

Robin Coops, Claudia Hansen, Bas Maassen,
Joske Koning, Sterre Konijn, Lucas Kramer,
Jorinde Kuiper, Lien Pisters, Lisa Verbelen

 

 

 

Meer informatie over de TIME-studenten > klik op de foto’s:

 

Alle afgestudeerden zijn in de beroepspraktijk werkzaam. Het werk van de individuele TIMErs is veelvuldig te zien op festivals en tournees.

Lisa Verbelen heeft tijdens TIME haar collectief BOG. opgericht en daarmee de BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2015 in de wacht gesleept. Een jaar later is zij met haar afstudeersolo ONE genomineerd voor diezelfde prijs.
Lucas Kramer heeft met Nineties Productions de BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2017 gewonnen voor de voorstelling Untitled.
Robin Coops heeft tijdens TIME  M31Foundation opgericht en maakt naam met zijn eigenzinnige nieuwe (tech)opera als gesamtkunstwerk.
Joske Koning is in haar geheel eigen stijl de specialist van John van Doorn, Johny the Selfkicker; zij kwam daarmee in De Wereld Draait Door.
Sterre Konijn is een zeer getalenteerde breed inzetbare zangeres die met haar optredens vaak in de prijzen valt. Sterre behaalde de nationale finale van het Prinses Christina Concours als duo met Nora Fischer, en won in 2014 de eerste prijs op het Concours de la Chanson Française. Ook is zij geregeld te horen bij Radio 4, Podium Witteman, De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden.
Lien Pisters maakt ~ met veel fysieke actie, beeldende kunst en muziek ~ nieuw muziektheater bij Talentontwikkeling Podium Limburg.
Jorinde Kuiper maakt met haar eigen groep LABOR muziektheater op locatie.
Bas Maassen maakt kleinschalig muziektheater als zanger en acteur.
Claudia Hansen heeft zich tijdens haar studie grondig afgevraagd, ontleed en gedefinieerd wat het fenomeen muziektheater behelst; haar academische afstudeerscriptie wordt (wereldwijd) geraadpleegd.